A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Всесвітній день доброти!!!

Дата: 13.11.2020 10:34
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

13 листопада – Всесвітній день Доброти.

    Добрими справами не прийнято хизуватись. Можливо, збоку, здається, що ми робимо їх рідко. Скільки людей – стільки й думок.

    У вересні-жовтні 2020 року учні 1-11 класів, батьки, працівники закладу долучилися до щорічної акції, яка проходить у закладі: «Діти-дітям» (зібрали одяг, іграшки, книги, канцтовари для дітей пільгової категорії).

    Взяли участь у Всеукраїнській благодійній акції «Солдат-захисник Батьківщини», яку започаткував Фонд «Діти – наше майбутнє»                       ( привітання воїнів, що знаходяться на лінії фронту, з нагоди Дня захисника України, створення в їх серцях відчуття теплоти, значущості та підтримки)

    Важливо бути добрим не тільки в цей День, а щодня, причому безмежно і безкорисливо. Приєднуйтесь і ви до цього доброго, чудового свята. Адже це так просто – посміхніться прохожому, обійміть батьків або друга, зробіть комплімент, подаруйте квіти сусідці чи незнайомці, зателефонуйте друзям і скажіть їм, які вони чудові…

   Важливо пам’ятати, що проявами чуйності, симпатії, щедрості, дружелюбності, любові, благородства – ми вчимо робити добро і наших дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено