A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

28 ЖОВТНЯ — 77-А РІЧНИЦЯ З ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКОЇ НІМЕЧЧИНИ

Дата: 28.10.2021 17:41
Кількість переглядів: 67

     28 ЖОВТНЯ — 77-А РІЧНИЦЯ З ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКОЇ НІМЕЧЧИНИ

Фото без опису

                                         Фото без опису

      Урочистий мітинг «Ваш подвиг славимо в віках»  приурочений до 77-ї річниці вигнання військ нацистської Німеччини з території сучасної України.

    До заходу долучилися представники Брилівського ЗПЗСО, Брилівського старостату,  будинку культури, селищної бібліотеки. Звучали слова вдячності, захоплення подвигами та героїчністю загиблих учасників Другої світової війни. Хвилина мовчання… Покладання квітів.

Слухачі гуртка «Історики-краєзнавці»(керівник Ірина ЛУКАВА), підготували віртуальну фотоекскурсію «Життя торжествує в новім поколінні та болі минулі довіку нетлінні».

      "Пам'ять нескорених навіки", захід приурочений до Дня партизанської слави, прийшов у Брилівському ЗПЗСО на чолі із Лукавою І.І. 22 вересня - всенародне вшанування подвигу партизанів і підпільників Другої світової війни. Свято людей, сильних духом, із чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом, хто в суворий воєнний час боровся з фашистськими окупантами в глибокому тилу ворога.

     В рамках реалізації телевізійного проєкту «Пишемо історію» від Національного музею історії України здобувачі освіти 1-11 класів переглянули та обговорили фільми «Діти і війна» за покликанням https://youtu.be/XiQBH2qTl3A; «Битва за Дніпро» та «Рух спротиву в Україні в 1941-1945 рр.» за покликаннями https://youtu.be/qXea2LmE6OQ/_ua/expositions/online_excursion/  та https://youtu.be/sCew_mejUkA

     Ми пам’ятаємо всіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця й героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув, і тим, хто вижив у пеклі 40-х, ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено