A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Здавай 25 копійок - допомагай хворим діткам, акція від благодійного фонду Таблеточки

Здавай 25 копійок - допомагай хворим діткам, акція від благодійного фонду Таблеточки. Запрошуємо батьків, школярів та вчителів приєднатися до Всеукраїнської благодійної акції «Монетки дітям»: 25 здавай – дітям допомагай! ???? Мета – зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на реальну допомогу онкохворим дітям. За допомогою простого та веселого інтерактивного проєкту школярі відчують силу єднання заради досягнення мети. Акція допоможе зрозуміти, що кожен внесок, навіть одна монетка, має значення. Коли діти допомагають дітям – це безцінно!  ?? ???? Коли: З 13 по 22 вересня 2021 року. ???? Чому саме 25 копійок: Ці монети вже вийшли з обігу – ними неможливо розрахуватись, лише обміняти в банку. Йти в банк, щоб здати жменю монет – незручно, тому у багатьох вони й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це крок до одужання для онкохворих дітей. Маленької допомоги не буває – навіть найменший благодійний внесок разом з сотнями інших перетворюється на потужну допомогу для дітей #монеткиздавай. Детальніше https://promo.bank.gov.ua/coins-for-childr

10:33 13.09.2021

День фізкультури і спорту

              Щорічно в Україні в другу суботу вересня відзначається День фізкультури і спорту. Цьогоріч свято припадає на 11 вересня.  Тиждень, присвячений спорту минув. Він був веселим, інформативним, наповнений спортивними іграми, змаганнями, перемогами та поразками. Все, як у справжніх олімпійців!!! Адже олімпійці серед нас. Як це було??! Ось ТАК!!!

11:24 11.09.2021

Подарунковий сертифікат

       З нагоди свята Першого дзвоника, Дня знань Брилівському ЗПЗСО Виноградівська сільська рада подарувала сертифікат на придбання акустичної системи на суму 13000 грн. Щиро дякуємо за підтримку учнівської молоді.

11:43 04.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено