A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Виставка поробок з природного матеріалу "Крокує осінь золота!!!"

        Напередодні Дня українського козацтва у початкових класах Брилівського ЗПЗСО пройшла виставка поробок з природного матеріалу "Крокує осінь золота!!!" Оригінальні ідеї, творчі знахідки, креативність поробок залишили неповторні емоції у відвідувачів. Дякуємо  за підтримку та активну участь батьківській та учнівській громаді закладу!

12:22 16.10.2021

#День_захисників_і_захисниць_України #День_українського_козацтва #День_створення_УПА #Покрови_Пресвятої_Богородиці #Брилівський_ЗПЗСО

СЛАВА УКРАЇНІ !!! День захисників і захисниць України- Мужності й геройства свято! І ми вклоняємося тим, Хто літ тому назад багато І тим, хто нині з автоматом Наш спокій береже і захищає, Всю нашу велику родину, Рідну землю свою – Україну. #День_захисників_і_захисниць_України #День_українського_козацтва #День_створення_УПА #Покрови_Пресвятої_Богородиці #Брилівський_ЗПЗСО  

08:49 14.10.2021

Військово-спортивні змагання "Козацький грай"

       Військово-спортивні змагання "Козацький грай" - випробування, які традиційно проходили козаки, спробували пройти учні Брилівського ЗПЗСО в рамках заходів до Дня захисників і захисниць України.

14:04 13.10.2021

Змагання зі стрільби

      Змагання зі стрільби з пневматичної зброї між учнями 9-11 класів Брилівського ЗПЗСО в рамках заходів до Дня захисників і захисниць України.

12:40 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено