A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Загальнонаціональний урок пам'яті, приурочений до 80-их роковин трагедії Бабиного Яру

         29 вересня в 11-Б класі (вчитель Лісова О.О.) Брилівського ЗПЗСО було проведено загальнонаціональний  урок пам'яті, приурочений до 80-их роковин трагедії Бабиного Яру. При проведенні уроку використано онлайн платформу "Червона точка пам'яті", що підготовлена Меморіальним центром Голокосту "Бабин Яр".

13:16 29.09.2021

Акція "5 ДНІВ ПРОТИ БУЛІНГУ"

             Триває акція "5 ДНІВ ПРОТИ БУЛІНГУ". В рамках акції здобувачі освіти переглянули відеолекції з психологом "Зупинимо булінг разом".      Учні 9-Б, 8-А, 7-Б, 8-Б та 7-А класів долучилися до діагностичної  роботи в системі "Я-психолог", пройшли  анкетування "Протидія булінгу в закладі освіти".

08:03 29.09.2021

#ВакцинованіВідкриті

        Педагогічний колектив Брилівського ЗПЗСО долучився до участі в національному конкурсі "Вакциновані й відкриті" від Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазину гаджетів та аксесуарів "Цитрус". “Наші учні, переступаючи поріг школи, повинні бути впевненими в тому, що поряд із ними здорові та безпечні дорослі. І наш заклад зі свого боку є гарантом цьому. Ми піклуємося про життя та здоров’я один одного. Тож бережіть себе і не хворійте!!!”

10:00 28.09.2021

УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!!!!

        У рамках акції "Увага! Діти на дорозі!" в 9-Б класі (кл. кер. Рижикова Є.А.) проведено дискусію "Яке значення мають дорожні знаки в житті людини?" Здобувачі освіти задалися питанням:"Чи  потрібні вони нашим брилівчанам, якщо  дорожній знак, який був встановлений для безпеки дорожнього руху поблизу пішохідного переходу 5 років тому, хтось збив? Зараз він просто  "лежить" на подвір'ї мешканців, які проживають неподалік, чекаючи, коли ж про нього згадають відповідальні особи та поставлять на місце?!".

08:25 28.09.2021

УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!!!!

        Підходить до завершення Всеукраїнська акція "Увага! Діти на дорозі!", що традиційно проходить на початку вересня.  Діти вивчали та повторювали правила дорожнього руху, брали участь у вікторинах, розгадували кросворди, переглядали мультиплікаційні та документальні фільми, майстер-класи з правил дорожнього руху. Виховна година у 7-Б класі "Знай та дотримуйся правил дорожнього руху"(кл. кер. Лукава І.І.).

13:35 26.09.2021

УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!!!!

     Учні 4-Б класу, кл. кер. Гоголь О.М., повторили правила дорожнього руху і значення дорожніх знаків.       Учні 1-Б класу, класний керівник Ястреб В.Г., у дружньому колі вивчали азбуку доріг.

12:31 26.09.2021

22 вересня - День партизанської слави "Пам'ять нескорених навіки"

        "Пам'ять нескорених навіки", захід приурочений до Дня партизанської слави, прийшов у Брилівському ЗПЗСО на чолі із Лукавою І.І. 22 вересня - всенародне вшанування подвигу партизанів і підпільників Другої світової війни. Свято людей, сильних духом, із чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Проведені заходи - це повага до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистськими окупантами в глибокому тилу ворога.

12:38 23.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено