A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Брилівський ліцей
Виноградівської сільської ради Херсонського району Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський онлайн урок з профорієнтації

               Всеукраїнський онлайн урок з профорієнтації. В рамках реалізації Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар'єри "Обери професію своєї мрії", 12 жовтня 2021 року здобувачі освіти 9-11 класів Брилівського ЗПЗСО долучились до наймасовішого онлайн уроку з профорієнтації, який увійшов до Національної Книги рекордів України.

12:43 12.10.2021

Акції з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України "Слава Україні! Героям слава!"

         Здобувачі освіти Брилівського ЗПЗСО долучилися до обласної акції з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України "Слава Україні! Героям слава!": підготували вітальні листівки з нагоди свята.

12:56 11.10.2021

10 жовтня - Всесвітнній день психічного здоров'я

      10 жовтня - Всесвітнній день психічного здоров'я. Про психічне здоров'я важливо говорити часто і багато.Найважливіше, що втрачає людина через психічне порушення - працездатність.Саме в дитинстві закладається основа здоров'я людини, потенціал для майбутнього життя. Тому працівники психологічної служби Брилівського ЗПЗСО завжди уважні до учнів, оберігають їх психічне та емоційне здоров'я, формують ціннісне ставлення до свого здоров'я, як необхідної складової життєдіяльності успішної людини. Адже люди з позитивним сприйняттям рідше хворіють, вони бадьорі та впевнені в собі, добре виглядають і досягають успіху.

13:44 10.10.2021

Із щирою вдячністю вітаємо ветеранів педагогічної праці!

Із щирою вдячністю вітаємо ветеранів педагогічної праці! Вчитель — це більше, ніж професія, це — призвання усього життя, тому колишніх вчителів не буває. Тож дозвольте з повагою, пошаною та вдячністю привітати вас із Днем вчителя! Побажати міцного здоров’я, довгих років життя, цікавих подорожей та найдорожчих людей поруч.  Ви присвятили своє життя навчанню, Дітям, їх вихованню, Нивам знань, граніту науки, За це вам вдячні й ваші внуки, Бо біля них бабусі й дідусі Хоч не хоч, будеш в навчальному русі, Подяка вам, низький уклін, Здоров’я вам та рідним всім.

12:44 03.10.2021

Подарунковий сертифікат використано! Апаратуру придбали

                       Подарунковий сертифікат використано! Апаратуру придбали. Відтепер наші заходи зазвучать по-новому!!!! Дякуємо за подарунок голові Виноградівської ТГ Шматенко С.В., начальниці Відділу освіти, культури та спорту Джуль О.М.

12:33 01.10.2021

Тренінгове заняття "Викресли булінг" та інтерактивне заняття "Скажи разом з нами "Ні!" булінгу!"

         У рамках проведення акції "5 ДНІВ ПРОТИ БУЛІНГУ", з метою формування навичок відповідальної та безпечної поведінки у шкільному середовищі, соціальний педагог Нежура Н.Д. провела тренінгове заняття "Викресли булінг" (2-а клас) та інтерактивне заняття "Скажи разом з нами "Ні!" булінгу!"( 3-а клас)

12:46 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено